Νούμερο 1 εταιρεία στο χώρο κλιματιστικών εφαρμογών στην Ελλάδα

Προϊόντα Επικοινωνία

Η εταιρία Samouris ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τη δεκαετία του ’70 από τον Πέτρο Σαμούρη και τον συνέταιρό του, Δημήτρη Μυλωνά, εστιάζοντας αρχικά στην κατασκευή και τοποθέτηση δικτύων αεραγωγών. Με το πέρασμα του χρόνου, η εταιρεία αναπτύχθηκε, και ο Πέτρος άνοιξε μαζί με τον γιου του, Δημήτρη, μια δεύτερη εταιρεία με την επωνυμία Πέτρος Σαμούρης και Υιός.


Σήμερα, με μια ομάδα 24 εξειδικευμένων επαγγελματιών, η εταιρεία Samouris ασχολείται εξίσου ενεργά με την κατασκευή αεραγωγών κλιματισμού και εξαερισμού, ενώ τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται και στην τοποθέτησή τους, ανταποκρινόμενοι σε έργα δημοσίου και ιδιωτικού φορέα, όπως τα εργοστάσιο παραγωγής Καραμολέγκος, Μεβγαλ, Κρι Κρι, Παπαστράτος, καθώς και μεγάλους σταθμούς Μετρό, όπως το μετρό της Θεσσαλονίκης (στάσεις Ανάληψη και Φλέμινγκ) και Πειραιά – Δημοτικό Θέατρο, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει σημαντικα έργα και στο αεροδρόμιο των Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η εταιρεία έχει, επίσης την τιμή να συνεργάζεται με εμβληματικά ξενοδοχεία, όπως το One & Only στη Τζιά και το Elysium στην Κρήτη.


Με την προσθήκη της Ηλιάννας Σαμούρη στο τιμόνι από το 2007, η επιχείρηση επεκτάθηκε και στον τομέα του λιανεμπορίου, προσφέροντας στο ευρύ κοινό ανεμιστήρες και εξαεριστήρες μέσω του site που πλέον διαθέτει, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια η εταιρεία έχει επεκταθεί και στο εμπόριο μηχανημάτων κλιματισμού και εξαερισμού, αλλά και στο εμπόριο κλιματιστικών μονάδων.


Στόχοι: Η διαρκής ανάπτυξη της επιχείρησης και η επέκταση στο εξωτερικό.


Αξίες: Στην Samouris, οι αξίες αποτελούνται από την προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και τις προδιαγραφές, πράγμα το οποίο διασφαλίζεται και από ένα ευρύ πλαίσιο πιστοποιήσεων ISO: 9001 / 2008, ISO 14001: 2004 & OHSAS 18001 που διαθέτει για την ποιότητα της εργασίας της, τη χρήση πρώτης διαλογής υλικών και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση. H εταιρεία, δεσμεύεται να προσφέρει το καλύτερο δυνατό για τους υπαλλήλους και, πάνω απ’ όλα, για τους πελάτες της.

Έργα

53

Έτη εμπειρίας

7000

Έργα

2000

m2 παραγωγής

120

Εργαζόμενοι

Συνεργαζόμενοι Κατασκευαστές